Vart tog tiden vägen, det är ju redan 2021? Det har hänt massor sedan jag uppdaterade här senast, men nu ska jag verkligen försöka ta tag i detta. Jag har faktiskt saknat att få utlopp för text och bild här.

Precis som stora delar av Sverige så är det hemmajobb som gäller för mig också. Jag har spenderat de senaste nästan 4 åren som konsult på ett och samma bolag i elbranschen, något som varit både kul och väldigt utmanande. Precis som tidigare är det inom digital marknadsföring och försäljning online.

Kungsträdgården, Stockholm

Nu efter snart 4 år är det dags att påbörja ett nytt äventyr. Något vi hoppas kunna lansera och gå ut med inom en vecka eller så. Mer om det då, så klart.

Utöver det så har det blivit en hel del bilder på hundarna här hemma. Jag skrev tidigare om att vi hade fått vår första valpkull. Nu har vi alldeles nyligen fått vår tredje. Valparna är 2 veckor gamla idag, så de börjar sakta med säkert börja öppna upp sina ögon mer och mer nu för varje dag som går.

Touch The Stars Bravehearth (Brave). Vintern 2020.

Alldeles snart är de så här stora, för de växer fort de små.

Vad har hänt på fotofronten då?

Kameran går väl inte fullt lika varm nu som tidigare. Det går verkligen i omgångar. Är det en sak jag lärt mig är det ju att det är dumt att sälja av sin kamerautrustning för att man är nere i en svacka, för jag blir alltid sugen på att ställa mig bakom kameran igen. Det brukar gå väldigt fort när jag är mer eller mindre kameralös.

Vår dvärgpinscher Salsa
Vår dvärgpinscher Salsa (Leica Q)

Jag har ju råkat köpa på mig en systemkamera igen, så springer inte bara runt med den lilla kompaktkameran längre. Även om Leican är en mycket kompetent kamera så saknar jag en lite större som ger lite mer flexibilitet.

Då jag plåtar en hel del hundar (vi har ju ett gäng), så är en telezoom väldigt behändigt att ha nära tillhands.

Nåja, nu lovar jag att ta tag i den här sidan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här