Den första januari 2020 fick vi vår första kull med pinschervalpar hemma, vilket är riktigt kul. Totalt sett fick vår tik Kelly nio stycken röda valpar och alla, inklusive mamman mår mycket bra.

Vi har ju haft pinscher ett tag nu, och den rasen är verkligen perfekt för vår familj. Det är en hund som är väldigt enkel att ha att göra med och älskar att hänga med på utflykter till höger och vänster. Samtidigt som de inte har några problem med en lat dag hemma ibland, precis som övriga familjen.

Två av valparna ligger och sover gott vid mammas tass.

Min fru är ju den drivande parten i uppfödningen hemma, men jag säger inte nej till fler härliga motiv att fotografera. Det blir win/win för oss båda.

Några av valparna är redan sålda, men det finns fortfarande både hanar och tikar tillgängliga för leverans i slutet av februari. Här kan du läsa mer om du är intresserad av en hundvalp, du också.

Kelly, stolt mamma till nio valpar

När de växer upp så är pinschern verkligen en riktigt härlig hund att ha i närheten. De är väldigt lojala mot familjen, samtidigt som de är extremt smarta och nyfikna.

Med det sagt så ska jag verkligen försöka ta tag i den här fotobolggen igen, det är ju inte så att jag inte har saker att fotografera. Både hundar och annat, så klart.

Jag har onekligen haft en liten svacka när det gäller fotograferandet, men senaste tiden (även innan valparna föddes) så har jag haft båda kamerorna hemma laddade och använda mest hela tiden. Ja, det har blivit en hel del hundbilder, mest eftersom barnen numera är så pass gamla att de tycker ”pappa är löjlig som ska ta bilder hela tiden”. Förhoppningsvis ger det med sig med tiden, det också.

Nu är det full fokus framåt, både med vår nya pinscherkennel och med fotograferandet.

Mot ett riktigt härligt 2020!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här