Värmen vi har över Sverige senaste veckan har verkligen varit påfrestande. Inte bara för oss utan även för hundarna här hemma. Trots att fläktar står på och vår lilla AC håller på gå på knäna för att försöka kyla ner här hemma så är det olidligt varmt.

Vi har dock köpt en liten plaskpool till hundarna som de flesta av dem faktiskt tycker är helt ok att plaska runt i. Det som gillar det allra mest är vår yngsta förmåga Cora som gärna doppar ner hela huvudet under vattnet och skvätter ner allt runt omkring.

Vår pinschervalp Cora badar
Touch The Stars Cosa Nostra (aka Cora)

Det har varit några extremt intensiva månader med nytt jobb så har knappt hunnit hålla i kameran, men det börjar lätta lite nu vilket är skönt. Det gör att jag faktiskt kan börja ta lite mer bilder, äntligen.

Man märker dock att man blir lite ringrostig när man inte fotograferat på ett tag. Idag behöver man tänka till, om är bara för en sekund, vilken knapp man ska trycka på för att ändra ISO eller vilken ratt du ska dra i för att justera bländaren. Ge det några veckor så sitter det i ryggmärgen igen.

Nu hoppas vi att värmen ändå håller i sig ett tag, men den här luftfuktigheten får gärna ge med sig.

De här bilderna är för övrigt tagna med min absoluta favoritglugg, som det var alldeles för länge sedan jag använde. En klassisk 50mm.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här