Bland det läskigaste jag gjort

0
175
doglove.se - allt för din hund

Utöver mitt stora intresse för fotografi så har jag jobbat med digital marknadsföring över 10 år. Den senare tiden har det varit som konsult i egen regi, och jag har de senaste åren uteslutande jobbat mot en enda kund. En resa som varit väldigt kul och givande.

Alla stora organisationer går igenom sina omorganiseringar och jag har överlevt rätt många under mina år hos dem. Fram till nu. Jag har några dagar kvar på mitt kontrakt innan jag går tillbaka till vår egna lilla låda.

Men.

Min fru och jag pratade för 3 år sedan att vi ”borde faktiskt starta upp en e-handel”. Sen kom livet och en pandemi i mellan. Nu däremot, nu är det dags.

Nu öppnar vi Doglove

Det är i skrivande stund fortfarande en massa produkter som ska in, och fler leverantörer vi väntar på vår första leverans ifrån, men vi måste alla börja någonstans.

Från och med nu driver vi inte bara vår uppfödning av hundar utan även en e-handel helt fokuserad på hundtillbehör. Vart du hittar den?

doglove.se så klart! 😀

Produktfoto är en av de delar jag har rätt lite erfarenhet av, men grunderna sitter ju så klart. Idag kom äntligen det ljustält jag väntat på in i lager hos Kaffebrus, så den borde nog landa här hemma i början på nästa vecka.

Jag har noterat att det skiljer väldigt mycket i bildkvalitet du får från olika leverantörer. Sen vill man nog alltid försöka stå ut i bruset, så att ta egna produktbilder än aldrig fel.

Det här blir nog superbra, när vi kommit igång lite mer.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här