Video: Låt oss spränga något!

Boom!

Jag har ju som jag tidigare nämnt börjat filma mer och mer med kameran och det leder av naturliga själ även till att man börjar kolla på lite videoredigering. Själva inspelade videomaterialet klipper man enklast ihop i Apple’s Final Cut Pro X eller Adobe Premiere, men vill man börja göra lite roliga saker så ramlar man snabbt in på Adobe After Effects.

Idag passade jag på att ta med mig kameran ut på gården och filma vad som skulle kunna ske som man tar min tvätttid…

Det är riktigt kul att sitta och experimentera med effekter i videomaterial, och även om jag nu bara suttit med After Effects i ett par dagar så har jag redan hunnit snappa upp massor med bra tips längs vägen. Och det finns otroligt mycket mer att lära sig, jag ser exempelvis 2-3 fel i videon ovan som jag ska bli bättre på att få till inför nästa experiment med After Effects. =)