Video: Låt oss spränga något!

Boom!

Jag har ju som jag tidigare nämnt börjat filma mer och mer med kameran och det leder av naturliga själ även till att man börjar kolla på lite videoredigering. Själva inspelade videomaterialet klipper man enklast ihop i Apple’s Final Cut Pro X eller Adobe Premiere, men vill man börja göra lite roliga saker så ramlar man snabbt in på Adobe After Effects.

Idag passade jag på att ta med mig kameran ut på gården och filma vad som skulle kunna ske som man tar min tvätttid…

Det är riktigt kul att sitta och experimentera med effekter i videomaterial, och även om jag nu bara suttit med After Effects i ett par dagar så har jag redan hunnit snappa upp massor med bra tips längs vägen. Och det finns otroligt mycket mer att lära sig, jag ser exempelvis 2-3 fel i videon ovan som jag ska bli bättre på att få till inför nästa experiment med After Effects. =)

 • Robertherjavec

  otroligt dåligt gjort, i must say

  • http://www.carlbomfoto.se/ Danne

   All kritik är bra kritik :)

   Jag vet att det finns otroligt mycket som går att göra bättre, men då jag vet med mig att jag bara suttit med After Effects i 2 dagar när denna gjordes så är jag faktiskt nöjd ändå.

   Och jag är som sagt fullt medveten om förbättringspotentialen som finns.

 • Deniselanai

  Hejsan! Det vore superkul om du ville delta i min fototävling på min blogg. Temat är ”glädje” och priset är en värdecheck på 200kr hos tvspelsweb.se! Kika in här: http://fotodenise.blogg.se/2012/may/tavling-tema-gladje.html#comment och följ instruktionerna, så kanske det blir just du som tar hem priset!Hoppas att du vill vara med, för jag ser att du har talangen i att fotografera!